AVB-consult

Bitcoin Consultancy - expertise & advies

Uw deskundige partner inzake Bitcoin. Ik ben een ervaren professional uit Antwerpen, met meer dan 10 jaar betrokkenheid in de bitcoin community. Als oprichter van de Alles Voor Bitcoin podcast, bied ik mijn diensten en kennis aan als officiële consultant, op een 'per klant' basis.

Mijn onderscheidende aanpak omvat hands-on begeleiding in begrijpelijke taal, gericht op uw individuele behoeften. Of u nu nieuw bent in bitcoin of de praktische werking ervan verder wilt leren begrijpen, ik werk voor alle soorten kennisniveaus.

Mijn expertise omvat technische, beveiligings- en filosofische aspecten. Ik verstrek klare uitleg en ben beschikbaar voor persoonlijke begeleiding.
Neem contact op voor inzicht en begeleiding in uw bitcoin ontdekkingstoch of in de verdere uitbouw van uw stategie.

Let op: Ik ben géén erkend financieel adviseur of boekhouders. Ik geef bijgevolg dan ook gèèn beleggingsadvies!
Mijn expertise ligt uitsluitend bij bitcoin en daar ligt mijn focus.
Voor vragen inzake financiële, boekhoudkundige en belastinggerelateerde zaken verwijs ik u steeds door naar betrouwbare professionele experts, de begeleiding om u naar zulke expertise te verwijzen, kan ik ook verzorgen.

Ook privé zal u geen advies krijgen over uw financiële beslissingen (dit is geen "knipoog-disclaimer") ik doe dit ècht niet, om deontologische èn wettelijke redenen.

Wat doe ik niet?

- altcoins aanraden (alles dat niet bitcoin is, raad ik af en daar vertel ik hooguit waarom u het beter niet doet).
Wie hier om smeekt (en er voor betaalt) kan hier wel technische hulp in krijgen, steeds met mijn afradende waarschuwing er bij. ("I told you so"). :)
- financiëel advies
- beurstips
- bitcoin in uw plaats voor u aankopen, verhandelen, bijhouden
- of uw private keys "bewaren", bekijken, opvragen, genereren of wat dan ook met uw private keys: doe ik NOOIT!

Wat doe ik wel?

Helpen met bitcoin uit te leggen, hands-on, praktisch en technisch.
Voor zowel de nieuwste nieuweling tot de meer gevorderde gebruikers.
Einddoel is om u zelf aan de slag te laten gaan, zodat u op eigen houtje verder kan met bitcoin, zònder een derde partij.

Contact:

Contacteer mij voor consultancy, hulp, of educatie over bitcoin op het volgende e-mail adres:
allesvoorbitcoin /at/ proton.me : met vermelding "consult"We willen u erop wijzen dat onze website geen financieel advies biedt en geen professionele hulp biedt bij beleggingsvragen. Wij beantwoorden geen vragen over beleggingen in welke vorm dan ook en zijn niet verantwoordelijk voor hoe de verstrekte educatieve informatie door anderen of bezoekers van onze site wordt gebruikt of geïnterpreteerd. Het is belangrijk op te merken dat de valuta waarover gesproken wordt virtueel zijn, maar de risico's die ermee gepaard gaan, reëel. De enige garantie in de wereld van cryptocurrency is het risico zelf. We doen afstand van elke aansprakelijkheid voor eventuele nadelige erkenning en/of gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van informatie die op onze website wordt verstrekt. Bezoekers wordt ten zeerste aangeraden om steeds hun eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat ze financiële beslissingen nemen.