BitcoinBasis.be

Welkom bij "bitcoin basis", ons gratis educatief project om Bitcoin kennis te delen!Wij zijn ervaren Bitcoin-gebruikers die van mening zijn dat kennis over Bitcoin toegankelijker moet zijn zonder extra kosten.
Helaas is er veel dure en/of onvolledige informatie van zogenaamde 'experts' in omloop, die vaak profiteren van de kenniskloof bij het publiek inzake Bitcoin.

Om deze reden bieden wij met "BitcoinBasis" een eerlijk en gratis alternatief voor educatie over Bitcoin aan.
Onze kennis is gebaseerd op jarenlange ervaring en wij delen deze zonder reclame onderbrekingen, zonder dure cursussen aan te smeren en zonder betrokken te zijn bij schimmige "crypto" projecten.

We willen hiermee de educatie vooruit helpen. Tegelijk nodigen we de Bitcoin gemeenschap uit om bij te dragen aan deze documentatie. (later meer hierover)

Bitcoin Basis - onderwerpen/lessen:

Bitcoin Basis - gratis webinars / presentaties:


New


We willen u erop wijzen dat onze website geen financieel advies biedt en geen professionele hulp biedt bij beleggingsvragen. Wij beantwoorden geen vragen over beleggingen in welke vorm dan ook en zijn niet verantwoordelijk voor hoe de verstrekte educatieve informatie door anderen of bezoekers van onze site wordt gebruikt of geïnterpreteerd. Het is belangrijk op te merken dat de valuta waarover gesproken wordt virtueel zijn, maar de risico's die ermee gepaard gaan, reëel. De enige garantie in de wereld van cryptocurrency is het risico zelf. We doen afstand van elke aansprakelijkheid voor eventuele nadelige erkenning en/of gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van informatie die op onze website wordt verstrekt. Bezoekers wordt ten zeerste aangeraden om steeds hun eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat ze financiële beslissingen nemen. Donate

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License, with attribution to the author.