Alles Voor Bitcoin.be&.com

Home

Podcast links - Hier kan je gratis abonneren op de reclamevrije "allesvoorbitcoin" podcast

De Alles voor bitcoin podcast (AVBpodcast) kan je vinden op eender welke podcast app door te zoeken naar "Alles Voor Bitcoin".

De links kan je hier vinden voor diverse bekende apps:

RSS feed: https://feed.podbean.com/allesvoorbitcoin/feed.xml

Basis Episodes

    Alle basis-episodes, die ideaal zijn voor beginnende bitcoiners,
    of mensen die er gratis kennis mee willen maken, kan je hier op een rij vinden:

    allesvoorbitcoin.be/avbbasics/We willen u erop wijzen dat onze website geen financieel advies biedt en geen professionele hulp biedt bij beleggingsvragen. Wij beantwoorden geen vragen over beleggingen in welke vorm dan ook en zijn niet verantwoordelijk voor hoe de verstrekte educatieve informatie door anderen of bezoekers van onze site wordt gebruikt of geïnterpreteerd. Het is belangrijk op te merken dat de valuta waarover gesproken wordt virtueel zijn, maar de risico's die ermee gepaard gaan, reëel. De enige garantie in de wereld van cryptocurrency is het risico zelf. We doen afstand van elke aansprakelijkheid voor eventuele nadelige erkenning en/of gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van informatie die op onze website wordt verstrekt. Bezoekers wordt ten zeerste aangeraden om steeds hun eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat ze financiële beslissingen nemen. Donate

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License, with attribution to the author.